Losbrekers voor meer plezier bij het oplossen van problemen

Nieuw!

Speelse opdrachten om met meer plezier te werken aan creatieve oplossingen voor vastzittende vragen

Herken je dat, dat je soms helemaal vast zit? Je piekert je suf, maar je komt maar niet op dat goede idee? Deze losbrekers zijn er voor precies die momenten. Ze dagen je uit om eens anders te kijken, te denken en doen. Instant verkoeling voor het oververhitte brein: een frisse blik, een ongewone invalshoek. Waardoor je mogelijkheden gaat zien waar je eerder alleen beperkingen zag. En nieuwe oplossingen voor de problemen op jouw bordje zich vanzelf aandienen.

Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie én design thinking. In een speels en prikkelend jasje.

Uitgeverij Thema, 2023

Heerlijke speelse oplossingen voor alle (toekomstige) design thinkers om echt verliefd te worden op een probleem, in plaats van de oplossing. 
-Heleen Mes

Brengt op een laagdrempelige manier plezier, creativiteit en nieuwe perspectieven, daar waar je met het rationele denken bent vastgelopen.
- Barbara van de Swaluw

De auteurs maken een feestje van problemen! Luchtig, speels maar met een heel toepasbare en onderbouwde ondertoon. 
- Matthijs Steeneveld

Geweldige werkvormen, en je wordt er nog vrolijk van ook.  Inspirerend voor als je alleen aan een probleem werkt, maar zeker ook nuttig en leuk voor teams.
- Nancy Peeters