Een pad van rozen

Het is 4 jaar geleden. Ik had 1.5 jaar daarvoor mijn beste vriendin bij een ongeluk verloren en raakte in tijd van rouw verliefd op een hele bijzondere man. Omdat ik niet zo’n wildebras ben werd ik overrompeld door het gevoel en raakte in de war van alle liefde die me werd geboden.
Na een sauna bezoek op de Veluwe hadden we afgesproken in een hotel. Ik appte van te voren dat ik er bijna was maar moest me van hem melden bij de receptie. Dit deed ik en vertelde daar dat ik een afspraak had. De receptioniste legde me uit waar naar toe te gaan maar vroeg me even te wachten en gaf me daar een prachtige rode roos.
Ik moest naar een kamer lopen. Voor de deur lag nog een roos. Ik kon de kamerdeur open duwen en zag daar een pad van rozen naar een tafeltje waar twee glazen met champagne op stonden. Er stond zacht muziek op en hij zat glimlachend op het bed mijn reactie gade te slaan. Ik huilde van geluk, verbazing en ongeloof dat iemand dit voor mij deed. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als op dat moment.

Laat een reactie achter